Neowise Oy ja Hankinta-asiamiespalvelu yhteistyöhön

30.7.2014

Neowise Oy ja Hankinta-asiamiespalvelu ovat solmineet yhteistyösopimuksen sähköisen pienhankintojen kilpailuttamisjärjestelmän toteuttamisesta Hankinta-asiamiespalvelun yhteyteen. Hankinta-asiamiespalvelusta vastaavan yrittäjäjärjestön tavoitteena onkin laajentaa palvelu kattamaan myös pienhankintojen kilpailuttamisen ja edistää niin julkisten toimijoiden kuin pk-yritysten yhteistyötä pienhankinnoissa.

Hankinta-asiamiespalvelun avulla mahdollistetaan julkisten toimijoiden tekemien pienhankintojen kilpailuttaminen täysin sähköisesti. Palvelun rakentamisen taustalla on EU direktiivin vaatimus, jossa edellytetään sähköisten välineiden luomista kynnysarvot alittavien hankintojen kilpailuttamiseksi. Pienhankintojen sähköinen kilpailuttaminen edistää pk-yritysten tarjontamahdollisuuksia ja luo niille aiempaa paremmat edellytykset osallistua julkisen sektorin kilpailuttamiin (pien)hankintoihin. Hankintayksiköille järjestelmä mahdollistaa pienhankintojen kustannustehokkaan kilpailuttamisen, jolloin yritykset voivat jättää tarjouksensa helposti ja nopeasti. Palvelun avulla hankintayksiköt voivat julkaista tarjouspyynnöt valtakunnallisesti tai alueellisesti oman alueensa yrityksille.

Hankinta-asiamiespalvelu on Suomen Yrittäjien alueellinen hankinta-asiamiesverkosto, joka palvelee yrityksiä ja hankintayksiköitä julkisissa hankinnoissa. Hankinta-asiamiespalvelu on ollut toiminnassa neljä vuotta ja palvelu on käytössä tällä hetkellä suuressa osassa maata. Seuraavan kahden vuoden aikana palvelu laajenee koko maan kattavaksi. 

Palvelu edistää pk-yritysten osallistumista julkisiin hankintoihin, luo toimintamallit ja välineet, joiden avulla pk-yritykset voivat tarjota tuotteitaan ja palveluitaan julkiselle sektorille. Hankintayksiköt voivat hyödyntää monipuolisesti palvelun tarjoamaa markkinatietoa hankintojen suunnittelussa ja valmistelussa sekä vastaanottaa laadukkaampia, parempia sekä kilpailukykyisiä tarjouksia entistä laajemmalta yritysjoukolta. 

Neowise Oy on sähköisiin kilpailutusjärjestelmiin erikoistunut yritys. Neowise Oy:n toteuttama BidGate-palvelu on ollut toiminnassa vuodesta 2011. BidGate-palvelun avulla yksityisen ja julkisen sektorin toimijat voivat kilpailuttaa tekemänsä tietoliikenne ja vakuutuspalveluiden kilpailutukset täysin sähköisesti. 

Sähköinen pienhankintapalvelu liitetään osaksi Hankinta-asiamiespalvelua syksyn 2014 aikana. 

Lisätietoja:

Harri Malkamäki
Toimitusjohtaja
Neowise Oy
040-8421499
harri.malkamaki@bidgate.fi

Jorma Saariketo
Hankinta-asiamies
Varsinais-Suomen Yrittäjät Ry
044-5567638
jorma.saariketo@yrittajat.fi

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Syötä nimesi (Pakollinen)
Yrityksesi nimi (Pakollinen)
Puhelinnumerosi (Pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi (Pakollinen)
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
7 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Varaa aika nettineuvotteluun, niin kerromme miten sinun yrityksesi voi säästää tietoliikennekuluissa jo tänään!

 

puh. 040 8421 499