Corame Oy

"Koko prosessi sujui nopeasti ja täsmällisesti. Tarjousten ero vuositasolla oli yli 40 %." 

Konserniyhtiö Cor Group Oy kilpailutti puheratkaisunsa hankinnan BidGate-palvelun avulla ja hankinnasta vastaavan konserniin kuuluvan Corame Oy:n toimitusjohtajan Mikko Katajamäen mukaan palvelun avulla saavutetut hyödyt olivat merkittävät.

– BidGate-palvelu toteutti hankinnan ja kilpailutuksen todella nopeasti ja täsmällisesti. Lisäksi BidGate-palvelun asiantuntijoilla oli vahva asiantuntemus ja käsitys markkinoilla tarjolla olevista palveluista ja niiden soveltuvuudesta tarpeisiimme nähden. Konsernimme 11 yrityksen sekä yli 400 matkapuhelinta sisältävän viestintäratkaisun kilpailutus sujui yli odotusten. BidGate-palvelun tuottamat raportit nykytilanteestamme ja palvelun sähköinen tarjousvertailutyökalu ja helpottivat sekä nopeuttivat päätöksentekoa huomattavasti. Tarjousten ero vuositasolla oli yli 40 %. Ilman BidGate-palvelua tarjousten todelliset hinta- ja ominaisuuserot olisivat olleet todella hankala saada selville. Voin todellakin lämpimästi suositella BidGate-palvelun käyttöä kaikille teleoperaattorihankintoja ja kilpailutuksia suunnitteleville yrityksille, Katajamäki toteaa.

Cor Group on vuonna 1988 perustettu, suomalainen innovatiivinen kasvukonserni. Konsernin liiketoiminta perustuu potentiaalisten menestysyritysten luomiseen ja tunnistamiseen sekä niiden kasvun tukemiseen. Voimakkaasti tuotekehitykseen keskittyvän konsernin keskeiset liiketoiminta-alueet ovat terveydenhuolto, digitaalinen media sekä asumis- ja palvelukehitys.

www.corame.fi

Katso muita referenssejä

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Syötä nimesi (Pakollinen)
Yrityksesi nimi (Pakollinen)
Puhelinnumerosi (Pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi (Pakollinen)
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Varaa aika nettineuvotteluun, niin kerromme miten sinun yrityksesi voi säästää tietoliikennekuluissa jo tänään!

 

puh. 040 8421 499