Skaala Oy

"BidGate-palvelu selkeytti ja nopeutti koko hankettamme merkittävästi”

Skaala Oy kilpailutti puheratkaisunsa hankinnan BidGate-palvelun avulla ja järjestelmäpäällikkö Ilkka Talaskiven mukaan palvelun avulla saavutetut hyödyt olivat merkittävät.

– Koko hanke toteutettiin ammattitaidolla ja aikataulussaan. Ennen hankkeen aloitusta BidGate-palvelun asiantuntijat toteuttivat analyysin laskutuksemme pohjalta, joka antoi selkeän kuvan nykyisistä palveluista, niiden käyttöasteesta ja kustannuksista. Analyysin jälkeen oli helppo tehdä päätös hankittavasta kokonaisuudesta. Tarjousvertailun tekeminen sähköisesti omassa BidGate-käyttöliittymässämme helpotti tarjousten vertailua huomattavasti ja päätöksen tekeminen palveluntarjoajan valinnasta oli helppo tehdä. Tarjousten erot olivat merkittävät sekä ominaisuuksien että kustannusten osalta. Koko hanke toteutettiin kustannustehokkaasti myös palaverien osalta, jotka toteutettiin meidän ja BidGate-asiantuntijoiden välillä nettineuvotteluna.

BidGate–palvelu tekee hankalasta asiasta huomattavasti helpommin lähestyttävän ja BidGate-asiantuntijat osaavat asiansa. Voin lämpimästi suositella BidGate-palvelun käyttöä kaikille teleoperaattoripalveluiden kilpailutuksia suunnitteleville yrityksille, Talaskivi toteaa.

Skaala Oy on vuonna 1956 perustettu ikkunoiden ja ovien valmistukseen ja markkinointiin keskittynyt yritys. Skaala-konserni työllistää noin 400 henkilöä ja on yksi alan suurimmista valmistajista Pohjoismaissa. Vahvan kotimarkkinaosuuden lisäksi Skaalan tuotteita viedään Ruotsiin, Iso-Britanniaan ja Venäjälle. Ruotsissa ja Iso-Britanniassa toiminta on järjestetty omien tytäryhtiöiden kautta.

Skaala tunnetaan energiatehokkaiden ikkuna- ja oviratkaisujen edelläkävijänä.

www.skaala.fi

Katso muita referenssejä

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Syötä nimesi (Pakollinen)
Yrityksesi nimi (Pakollinen)
Puhelinnumerosi (Pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi (Pakollinen)
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Varaa aika nettineuvotteluun, niin kerromme miten sinun yrityksesi voi säästää tietoliikennekuluissa jo tänään!

 

puh. 040 8421 499