Julkishallinnolle

Konsultointia ja kilpailutushankkeiden läpivientiä

BidGate-asiantuntijat tarjoavat konsultointia ja kilpailutushankkeiden läpivientiä julkisiin hankintoihin liittyen. Kilpailutusprosessissa hyödynnetään e-hankinnat.fi palvelua, joka on suunniteltu julkisten hankintojen toteuttamiseen sähköisesti. 

Julkishallinnon toteuttamien teleoperaattori- ja vakuutuspalveluiden hankinnat on monivaiheinen prosessi, jotka omatoimisesti toteutettuna vaativat osaamista ja pitkäjänteisyyttä. Palvelukokonaisuutemme avulla nämä hankinnat voidaan toteuttaa oikein ja kustannustehokkaasti. BidGate-palvelun asiantuntiajat ovat käytettävissä koko hankintaprosessin ajan ja järjestelmä huolehtii koko hankkeen kulusta. 

Kansalliset kynnysarvot ylittävä hankinta julkaistaan normaalikäytännön mukaisesti e-hankinnat.fi palvelussa ja Hilmassa. Kysymysten ja vastausten hallinta, tarjousten jättäminen ja koko hankinnan muu hallinta tapahtuu suoraan e-hankinnat.fi palvelussa. Palvelu tukee myös päätöksentekoa ja hankintapäätökset perusteluineen julkaistaan palvelun kautta kaikille mukanaolleille tarjoajille.

e-hankinnat.fi palvelu on toteutettu yhteistyössä Suomen Yrittäjien ylläpitämän Hankinta-asiamiespalvelun kanssa, joka tarjoaa konsultointia ja tukea kaikentyyppisten julkisten hankintojen toteuttamisessa.

Kokonaispalvelumme ansiosta julkiset hankinnat ovat toteutettavissa huomattavasti perinteistä mallia edullisemmin ja nopeammin.

Lue lisää:

e-hankinnat.fi
Hankinta-asiamiespalvelu
 

face.png link.png twit.png google.png

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Syötä nimesi (Pakollinen)
Yrityksesi nimi (Pakollinen)
Puhelinnumerosi (Pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi (Pakollinen)
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
2 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Varaa aika nettineuvotteluun, niin kerromme miten sinun yrityksesi voi säästää tietoliikennekuluissa jo tänään!

 

puh. 040 8421 499