Empower optimoi liittymänsä BidGaten avulla

Empower Oy on kansainvälinen energia-alan palveluyritys, joka kehittää modulaarisia ohjelmistoja ja tuottaa palveluita energia-alan asiakkaiden Big Datan hallintaan. Empower toimii tällä hetkellä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Bidgatella on vahva kilpailutusosaaminen

BidGate auttoi Empoweria optimoimaan yhtiön 2500 toimistoliittymää. Tavoitteena oli selvittää, miten käytössä olleet palvelut vastasivat toiminnoiltaan ja hinnoiltaan Empowerin tarpeita ja tarvittaessa optimoida ne.

–Projekti lähti luonnollisesti liikkeelle kartoitustarpeesta, mutta BidGate on jo pitkään markkinoinut meille palveluitaan, joten tiesimme että optimoinnista voisi olla meille hyötyä, kertoo Empowerin IT-johtaja Henri Jacobsson.

Ennen kilpailutusta Empower arvioi useamman palveluntarjoajan referenssit ja toimintamallit. BidGaten optimointiosaaminen ja metodit nousivat yli muiden.

Asiakkaalle helppoa

Itse kilpailutusprosessi oli sujuva. BidGate sai operaattorilta käyttöönsä Empowerin liittymäraportit, joiden pohjalta tehtiin palvelu- ja hintakartoitus. Näistä koostettiin asiakkaalle selkeä yhteenveto tarjouspyynnön pohjaksi.

–BidGatelta saatujen raporttien pohjalta oli helppo tehdä valistunut päätös, Jacobsson tiivistää.

–Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä optimointiprojektiin. Saavutimme selkeän taloudellisen hyödyn ilman että palvelumme olisivat heikentyneet, hän luettelee.

Jacobsson onkin lopputulokseen tyytyväinen. Optimointi oli asiakkaan kannalta helppoa ja tavoitteet jopa ylittyivät.

–Voin suositella BidGatea muillekin. Heidän ymmärryksensä alasta ja kilpailutuksen läpiviennistä oli huomattava etu. Hyödyimme heidän ammattitaidostaan ja osaamisestaan, hän päättää.

Asiakkaan sivuille: https://www.empower.fi/

Katso muita referenssejä

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Syötä nimesi (Pakollinen)
Yrityksesi nimi (Pakollinen)
Puhelinnumerosi (Pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi (Pakollinen)
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Varaa aika nettineuvotteluun, niin kerromme miten sinun yrityksesi voi säästää tietoliikennekuluissa jo tänään!

 

puh. 040 8421 499