Respecta Oy / Ottobock Scandinavia

"Tarjousten vertailu ja toimittajan valinta oli helppo toteuttaa hyvän valmistelun johdosta." Leo Siira, Respecta Oy.

Respecta Oy ja Ottobock Scandinavia kilpailuttivat pohjoismaisen viestintäratkaisunsa BidGate-palvelun avulla. Kilpailutettu ratkaisu sisälsi liki 800 matkapuhelinliittymää palveluineen, välitys- ja contact center ratkaisut sekä Microsoft Lync integraation. Kilpailutuksen tavoitteena oli saavuttaa kokonaisratkaisu, joka huomioi yrityksen mahdolliset laajentumistarpeet myös tulevaisuudessa.

Leo Siira, jonka vastuualueina konsernissa ovat liiketoiminnan kehittäminen, ICT sekä laadun ja riskien hallinta, oli tyytyväinen saamaansa palveluun sekä kilpailutuksen lopputulokseen: "BidGate asiantuntija valmistelivat tarjouspyynnöt, suorittivat kilpailutuksen ja tarjousvertailun sovitusti ja ammattitaidolla. Tarjousten vertailu ja toimittajan valinta oli helppo toteuttaa hyvän valmistelun johdosta. Lopputuloksena saimme hyvin kilpailukykyisen ja tarjouspyyntöä vastaavan sopimuksen".

Respecta on suurin ja monipuolisin toimija Suomessa apuvälinealalla. Respectan tuotteilla ja osaamisella mahdollistetaan liikkumisen vapaus, poistetaan liikkumisen esteitä ja ennaltaehkäistään liikkumista rajoittavien vammojen syntymistä. Respecta on osa Otto Bock Scandinavia Group -konsernia, johon kuuluu kymmenen tytäryhtiötä ja se on ortopedisen alan markkinajohtaja Pohjoismaissa. Yhtiön kotipaikka on Norrköpingissä, Ruotsissa. Otto Bock Scandinavia Groupissa ja sen tytäryhtiöissä on yhteensä noin 600 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on noin 100 M€.

Linkkejä:

www.respecta.fi
www.ottobock.se/

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"129","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"58","typeof":"foaf:Image","width":"57"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"130","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"57","typeof":"foaf:Image","width":"57"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"131","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"56","typeof":"foaf:Image","width":"56"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"132","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"60","typeof":"foaf:Image","width":"61"}}]]

Katso muita referenssejä

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Syötä nimesi (Pakollinen)
Yrityksesi nimi (Pakollinen)
Puhelinnumerosi (Pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi (Pakollinen)
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Varaa aika nettineuvotteluun, niin kerromme miten sinun yrityksesi voi säästää tietoliikennekuluissa jo tänään!

 

puh. 040 8421 499