BidGate julkishallinnolle: karsi kuluja optimoinnilla!

Ratkaisu julkishallinnon matkapuhelinkustannusten karsimiseen

BidGate tarjoaa julkisen sektorin toimijoille helpon ja vaivattoman tavan seurata kuukausittain matkapuhelinliittymien kustannuksia, optimoida liittymiä ja karsia käyttämättömiä palveluita. Hyödynnä tekoälypohjainen palvelumme ja säästä aikaa sekä budjettivaroja.

BidGaten palvelun ominaisuudet

Automaattinen prosessi:

Optimointipalvelun automatisoidut prosessit tuottavat kuukausittain selkeän näkymän palveluiden kustannuksiin ja käyttöön sekä liittymien optimoinnilla saavutettaviin kustannussäästöihin.

Liittymien optimointi:

Palvelu analysoi liittymien käyttöä ja tekee optimointiehdotukset automaattisesti kuukausittain. Lisäksi palvelu raportoi laskutusvirheistä ja tuottaa listauksen käyttämättömistä liittymistä.

Kustannussäästöt:

Palvelu seuraa optimointiehdotusten ja käyttämättömien palveluiden irtisanomisten perusteella syntyneitä kustannussäästöjä selkeässä säästönäkymässä.

BidGaten edut julkiselle sektorille

Kustannussäästöt:

Palvelu mahdollistaa keskimäärin 30 % kustannussäästöt puhtaasti liittymäkantaa optimoimalla ja käyttämättömien palveluiden irtisanomisella.

Tekoäly ja automaatio:

Palvelu säästää merkittävästi aikaa matkapuhelinliittymien hallinnoinnissa ja käytön sekä kustannusten analysoinnissa.

Selkeä raportointi:

Palvelun tuottamat kattavat raportit antavat työkalut käytön ja kustannusten tarkemmalle analysoinnille. Lisäksi raportointi tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon tulevia kilpailutuksia silmälläpitäen.

Tehokkuus ja ajansäästö:

Kun aika on kortilla ja kustannussäästöjen merkitys korostuu, on BidGate Optimointipalvelu yksi tapa aikaansaada merkittäviä säästöjä hyvin pienellä vaivalla.

BidGate Optimointipalvelu nopeuttaa matkapuhelinliittymien hallintaa ja tuottaa merkittäviä kustannusäästöjä

Matkapuhelinliittymien käytön ja kustannusten seuranta laskujen ja operaattorien tarjouamien raporttien perusteella on hankalaa ja aikaa vievää puuhaa. BidGate Optimointipalvelu tekee kaiken tämän puolestasi kuukausittain ja automatisoidusti. Katso oheiselta videolta miten palvelumme käytännössä toimii.

Aloita säästäminen tänään!

Haluatko nähdä, kuinka paljon organisaatiosi voi säästää Optimointipalvelumme avulla? Varaa ilmainen analyysi ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä