Yrityksille

Ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille nykytilanteesta riippumatta

BidGate tarjoaa yrityksille tietoliikennepalveluiden konsultointiin, optimointiin ja kilpailutukseen liittyviä palveluita. Olemme toteuttaneet jo yli 250 erillistä kilpailutus- ja optimointihanketta kotimaisille ja pohjoismaisille yrityksille.

Tietoliikennepalveluihin liittyvien kustannusten ja tarpeiden analysointi sekä varsinkin kilpailutusprosessien läpivienti sisältävät monia aikaa vieviä työvaiheita. Lisäksi tarpeisiin soveltuvien toimittajien löytäminen ja tarjousten analysointi voi monesti olla jopa laadukkaan hankinnan esteenä.

BidGate-palvelun avulla yritykset toteuttavat nykytilanneanalyysit, palveluiden optimoinnit ja kilpailutukset helposti, tehokkaasti ja nopeasti. Palvelumme skaalautuu yrityksen tarpeen mukaan ja soveltuu kaiken kokoisille toimijoille.

BidGate on suunniteltu säästämään

Yrityksien tietoliikennelaskuilla esiintyy lähes poikkeuksetta jotain korjattavaa. Tietoliikennepalveluiden kustannusrakenteita voidaan tarkastella mm. palveluiden laskutukseen liittyvien suorien kustannusten tai toiminnan tehokkuuteen liittyvien kustannuksien kannalta.

Toteuttamiemme kustannusanalyysien perusteella, esimerkiksi yrityksien käyttämien puhe- / datapakettien käyttöasteet, ovat keskimäärin alle  20 % kokonaiskapasiteetista. Lisäksi laskuilla esiintyy usein täysin käyttämättömiä palveluita, joiden karsiminen sopimuksilta, jää usein yrityksiltä tekemättä. 

Toisaalta palveluiden kustannuksia voidaan tarkastella myös toiminnan tehokkuutta silmälläpitäen. Esimerkiksi vanhentuneen kommunikaatioratkaisun korvaaminen nykyaikaisella palvelulla, saattaa tehostaa jokapäiväistä työntekoa merkittävästi. Tästä hyvänä esimerkkinä voidaan mainita nykyaikaiset videoneuvottelu- ja kommunikaatioratkaisut, joihin mm. mobiilikäyttäjät voidaan integroida täysin saumattomasti nopeutuneiden tietoliikenneyhteyksien ansiosta.

Toteuttamiemme laskuanalyysien perusteella pystymme tuottamaan yrityksille selkeän kuvan, miten palveluiden käyttöä voidaan tehostaa. Näiden asioiden selvittäminen omatoimisesti on haastavaa ja luonnollisesti se ei ole osa palveluntarjoajien ydinliiketoimintaa.

BidGate tarjoaa yrityksellesi palvelut kokonaisvaltaiseen tietoliikennepalveluiden käytön tehostamiseen optimoinnista kilpailutukseen.

Varaa aika nettineuvotteluna toteutettavaan palveluesittelyymme (kesto n. 20 min), niin kerromme miten voimme auttaa.

 

face.png link.png twit.png google.png

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Syötä nimesi (Pakollinen)
Yrityksesi nimi (Pakollinen)
Puhelinnumerosi (Pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi (Pakollinen)
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Varaa aika nettineuvotteluun, niin kerromme miten sinun yrityksesi voi säästää tietoliikennekuluissa jo tänään!

 

puh. 040 8421 499