Referenssiasiakkaita

Yli 60 000 optimoitua liittymää

Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet BidGate-palvelun käytöstä. Olemme kilpailuttaneet jo yli 700 yrityksen puheviestintä- ja tietoliikenneratkaisut. Säästöt hankkeeseen käytetyssä ajassa, sekä hankittujen palveluiden kustannuksissa ovat olleet merkittäviä.

< 3h

Asiakkaan ajankäyttö

700+

Kilpailutusta

60 000+

Optimoitua liittymää

Ramirent Finland Oy saavutti 50% vuotuiset säästöt kilpailutushankkeella

”Kilpailutushankkeen avulla saavutettiin yli 50% vuotuiset säästöt! BidGaten asiantuntemus helpotti oleellisesti kilpailutusta ja palvelukokonaisuus helpottaa liittymien ja kustannusten hallintaa pidemmällä aikavälillä.”

Esa Ravantti, Ramirent Finland Oy

Lowell Oy

”Projektin lopputulos vastasi odotuksia. Tulos jopa ylitti arvioimamme säästöpotentiaalin ja säästöt myös toteutuivat”

Markus Kosola, Lowell Oy

OAJ ry

”BidGaten avustuksella saimme nopeasti ja vaivattomasti tarkan tarjousvertailun tarjottujen palveluiden ominaisuuksista ja hinnoitteluista.”

Asko Lampisjärvi, OAJ ry

3 Step IT Oy

”Automatisoitu tarjousvertailunäytti, miten eri hinnat oikeasti vaikuttavat juuri meidän yrityksemme käytössä. Se helpotti päätöksentekoamme huomattavasti” ”BidGate-palvelun asiantuntijat osaavat asiansa ja suosittelen palvelun käyttöä!”

Mikko Kulmala, 3 Step IT Oy

Autismisäätiö sr

”Saimme mobiililaitteiden puhelu- ja dataliittymiin merkittävät kustannussäästöt jo speksausvaiheessa. Monipuoliset raportit ja diagrammit edesauttavat analysointia, sekä vaivatonta kustannustehokkuuden ylläpitoa. Selkeät taulukot helpottavat laskujen tarkastamista, sekä niiden jyvittämistä kustannuspaikoittain.”

Autismisäätiö sr

Vexve Oy

”Säästimme BidGate-palvelun avulla työaikaamme ja pienensimme puheratkaisumme kustannuksia.” ”Suosittelen palvelua kaikille tele -ja tietoliikennepalveluiden kilpailutuksia suunnitteleville yrityksille”

Marja-Leena Niemimaa, Vexve Oy

Skaala oy

”Tarjousvertailun tekeminen sähköisesti omassa BidGate-käyttöliittymässämme helpotti tarjousten vertailua huomattavasti ja päätöksen tekeminen palveluntarjoajan valinnasta oli helppo tehdä. Tarjousten erot olivat merkittävät sekä ominaisuuksien että kustannusten osalta.”

Ilkka Talaskivi, Skaala Oy

BidGaten palvelun avulla voit säästää merkittävästi yrityksesi tietoliikennekuluissa!

Varaa aika palveluesittelyyn, niin näytämme miten palvelumme käytännössä toimii.

Varaa demo