Referenssi

Ramirent Finland Oy saavutti 50% vuotuiset säästöt kilpailutushankkeella

Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka tuottaa sujuvaa palvelua positiivisella asenteella. Ramirent palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.

Ramirent logo

Ramirent Finland Oy:n matkapuhelinpalvelut ovat elintärkeä osa päivittäistä toimintaa. Liki 2000 aktiivisen liittymäkannan käytön seuraaminen ja ylläpitäminen on haastavaa. Henkilökunnan puhe- ja dataliittymien lisäksi käytössä on lukuisa määrä mm. koneliittymiä ja liittymien käytössä on suurta kuukausittaista vaihtelua.

Ramirent Finland Oy:n ja BidGaten yhteistyö aloitettiin koko puhepalveluratkaisun kilpailutuksella. Kilpailutus sisälsi matkapuhelinliittymät, mobiilivaihderatkaisun ja yrityksen asiakaspalveluun liittyvät osa-alueet. Kilpailutushankkeen avulla saavutettiin yli 50% vuotuiset säästöt!!!

Kilpailukykyisen hinnoittelun lisäksi päivitettiin myös liittymävalikoima paremmin vastaamaan yrityksen käyttötarpeita.

Kilpailutus ei kuitenkaan ratkaissut liittymien käytön analysointiin ja hallinnointiin liittyvää ongelmaa. Ratkaisu löytyi sähköisestä BidGate -Optimointipalvelusta, joka automaattisesti analysoi ja tuottaa raportit palveluiden käytöstä ja laskutuksesta, listaa käyttämättömät liittymät ja optimoi koko liittymäkannan kuukausittain.

Liittymien kuukausittainen ylläpito helpottui selvästi ja liittymätyyppien ylläpidossa säästyy merkittävä määrä aikaa kuukausitasolla.

Ramirent Finland Oy:n IT-manager Esa Ravantti kommentoi kokemuksia BidGate-palvelusta näin:

“BidGaten asiantuntemus helpotti oleellisesti kilpailutusta ja palvelukokonaisuus helpottaa liittymien ja kustannusten hallintaa pidemmällä aikavälillä.”

BidGaten palvelun avulla voit säästää merkittävästi yrityksesi tietoliikennekuluissa!

Varaa aika palveluesittelyyn, niin näytämme miten palvelumme käytännössä toimii.

Varaa demo