BidGate kumppaneille

Tehokkuutta asiakkaidenne matkapuhelinliittymien hallintaan

BidGate Optimointipalvelu tarjoaa konsulttiyrityksille kustomoitavan käyttöliittymän ja tehokkaan työkalun asiakasyritystesi matkapuhelinliittymien hallinnointiin sekä optimointiin.
Kun IT-konsultointi ja -palvelut ovat toimialasi, tiedät kuinka tärkeää on tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

BidGaten avulla erotut kilpailijoistasi

BidGate Optimointipalvelu soveltuu erinomaisesti IT-palveluita tarjoaville konsulteille ja yrityksille. Tarjoamalla optimointipalvelua osana palvelukokonaisuuttasi voit erottua kilpailijoistasi ja tarjota asiakkaillesi lisäarvoa. Se voi olla juuri se erottava tekijä, joka tekee sinusta ensisijaisen valinnan kilpailutilanteessa.

Miten BidGate tukee kumppaneitaan?

Kustannustehokkuus:

Varmista, että asiakkaasi eivät maksa ylimääräistä käyttämättömistä palveluista ja säästä heidän aikaa ja rahaa.

Automatisoidut prosessit:

Saat käyttöösi palvelun, jonka avulla tuotat Asiakasyrityksellesi automaattisesti kuukausittaiset kustannus- ja käyttöanalyysit, liittymien optimoinnin, käyttämättömien liittymien listauksen ja paljon muuta.

Kustomoitu:

Palvelu on täysin kustomoitavissa yrityksesi värien ja logojen mukaan, jolloin voit tarjota Optimointipalvelua kuin omana palvelunanne.

Helppous ja vaivattomuus:

Seuraa kuukausittain asiakasyritystesi liittymien kustannuksia, optimoi liittymiä ja karsi käyttämättömiä palveluita.

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää siitä, miten BidGate voi auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi paremmin? Ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä mahdollisuuksista!

Ota yhteyttä