Julkaistu

25.3.2021

19.10.2023

Automatisoidun matkapuhelinliittymien optimoinnin 5 parasta hyötyä

Matkapuhelinliittymien optimointi on haasteellista, sillä liittymien tarjonta ja hinnoittelu on hyvin monipuolista. Operaattoreiden välinen kilpailu on kovaa ja ala elää jatkuvassa murroksessa. Tarjolla on useita eri liittymätyyppivaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi 5G sekoittaa pakkaa entisestään.

Yrityksissä matkapuhelinliittymät valitaan käyttäjille usein ilman tarkempaa käyttöanalyysiä, jonka takia käytössä olevien liittymien ominaisuudet eivät aina vastaa todellista käyttötarvetta. Lisäksi, mikäli työntekijöille on hankittu yhdenmukaiset liittymät, maksavat yritykset todennäköisesti tarpeettomista ominaisuuksista puheluiden, viestien ja tiedonsiirron osalta.

Ilman soveltuvia työkaluja, osaamista ja aikaa, yritysliittymien ominaisuuksien ja todellisen käytön yhteensovittaminen on hankalaa, jonka takia se usein jää tekemättä. Tässä artikkelissa kerromme matkapuhelinliitymien optimoinnin 5 parasta hyötyä, jotka saavutetaan BidGaten avulla.

  1. Puhelinlaskujen analysointi
  2. Selkeät raportit
  3. Käyttämättömien liittymien tarkistus
  4. Laskutusvirheiden tunnistaminen
  5. Säästäminen ajassa ja rahassa

1. Puhelinlaskujen analysointi

Monet unohtavat puhelinlaskujen analysoinnin tärkeyden. Jokaisella käyttäjällä on yksilölliset liittymätarpeet, mutta liittymätyypin valinta eri käyttökohteisiin on hankalaa.

Yritysten liittymävalinnat ovatkin usein yhdenmukaisia, jolloin maksetaan liikaa joko käyttämättömästä tai riittämättömästä kapasiteetista.

Matkapuhelinliittymien optimointiin on onneksi olemassa automaattisia keinoja. BidGate-palvelu analysoi liittymien käytön ja laskutuksen sekä optimoi liittymät automaattisesti kuukausittain. Palvelumme listaa optimoitavat, käyttämättömät ja virheellisesti laskutetut liittymät sekä ilmoittaa optimoinnilla saavutettavat kuukausikohtaiset säästöt. Lisäksi kattavien kustannuspaikkakohtaisten käyttöraporttien avulla nopeutat mm. laskuntarkistusta ja -hyväksyntää.

2. Selkeät raportit

Puhelinlaskuilta voi olla vaikea löytää oleellista tietoa siitä, mitkä toimenpiteet säästäisivät eniten rahaa ja miksi. BidGate-palvelumme antaa kattavat käyttöraportit ja kustannusanalyysit liittymien tilasta. BidGate Optimointipalvelu tuo ratkaisun tähän ongelmaan. Voit unohtaa pdf-laskujen kanssa tuskailemisen, sillä palvelumme hoitaa kaiken tämän puolestasi.

Kustannuksien analysointi

3. Käyttämättömien liittymien tarkistus

Tiedätkö, kuinka monta käyttämätöntä liittymää yritykselläsi on? Joskus kiireen keskellä saatat maksaa liittymistä, joita ei enää ole käytössä ja jotka ovat unohtuneet karsia työntekijöiden vaihtaessa työpaikkaa.

Automatisoitu palvelumme antaa ehdotukset käyttämättömistä liittymistä, jotka sinun tarvitsee vain hyväksyä.

4. Laskutusvirheiden tunnistaminen

Laskuttaako operaattori mobiililiittymien laskuista oikein? Tämä voi olla asia, jota ei tule välttämättä huomanneeksi kaiken kiireen keskellä. Jos laskutus ei syystä tai toisesta olekaan linjassa sopimuksen hinnoittelun kanssa, tästä koituu yritykselle välittömästi turhia kustannuksia, joihin pitäisi pystyä reagoimaan nopeasti. BidGate tunnistaa automaattisesti laskuilla näkyvät virheet, jotka palvelu koostaa yhdelle raportille. Näin reklamointi operaattorin kanssa voidaan aloittaa nopeasti.

5. Säästäminen ajassa ja rahassa

Automatisoidut prosessit pitävät huolen, että laskutus tulee tarkistettua ja liittymät optimoitua säännöllisesti. Palvelumme säästää sinulle merkittävästi työtunteja ja selvää rahaa.

Valitse yrityksesi käyttöön parhaimmat liittymävaihtoehdot ja pidä liittymiesi hinnat jatkuvasti ajantasalla tarkistamalla liittymiesi käyttömäärät sekä kustannukset kuukausittain. Verkkopalvelumme käyttäjänä säästät useita arvokkaita työtunteja, sekä saavutat keskimäärin 30% vuosisäästöä yrityksesi liittymien kuluista.

Kurkkaa lisäksi videolta, miten BidGate optimointipalvelumme toimii.

Karsi turhat kulut matkapuhelinpalveluista ja aloita BidGate Optimointipalvelun käyttö jo tänään!

Lue artikkeli täältä!
No items found.

BidGaten palvelun avulla voit säästää merkittävästi yrityksesi tietoliikennekuluissa!

Varaa aika palveluesittelyyn, niin näytämme miten palvelumme käytännössä toimii.

Varaa demo